Vabariigi aastapäeva kõne ja etendus jõuavad publikuni telepildi kaudu

Järva Teataja
Copy
Estonia teater.
Estonia teater. Foto: Elmo Riig / Sakala

President Alar Karise vabariigi aastapäeva kõne ja iseseisvuspäeva kontsertetendus jõuab inimesteni Estonia teatrimajast ning ülekannet vahendab Eesti Televisioon. Samadel põhjustel jäi vastuvõtt toimumata ka eelmisel aastal, siis pidas president Kersti Kaljulaid kõne Paide muusika- ja teatrimaja tühjale saalile.

Sel aastal jõuavad 24. veebruari õhtul Eesti inimesteni traditsioonilised riigipea kõne ja kontsertetendus, mida Eesti Rahvusringhääling vahendab kodudesse Estonia teatrimajast, teatas presidendi katselei. Eesti Televisiooni tähelepanu on eriprogrammina tublidel inimestel, kes on andnud oma panuse, et Eesti elu paremaks muuta.

„Tänavu on kontsertlavastus ja presidendi kõne ilma pealtvaatajateta ning samuti jääb ära vabariigi aastapäeva vastuvõtt, kuna meie soov ja ka kohustus on kaitsta oma külalisi. Ühiskonda on hoiatatud koroonaviiruse hiidlaine saabumise eest, mille kohta näeme kasvava nakkuse levikust märke juba praegu. Loodetavasti jääb see viimaseks korraks, mil sarnaselt teistele riikidele peame viirusekriisi tõttu Eesti riigi sünnipäeva õhtut tähistama koduseinte vahel koos lähedastega,“ ütles presidendi kommunikatsiooninõunik Indrek Treufeldt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles