Amet võttis lisaaega Ragn-Sellsi Väätsa Prügila ostu heakskiiduks

BNS
Copy
Väätsa prügila enamusaktsiate hind pole veel teada, kuid Paide linn ja Türi vald teenivad nende müügist kindlasti üle kahe ja poole miljoni euro.
Väätsa prügila enamusaktsiate hind pole veel teada, kuid Paide linn ja Türi vald teenivad nende müügist kindlasti üle kahe ja poole miljoni euro. Foto: Dmitri Kotjuh

Konkurentsiamet alustas täiendavat menetlust koondumise osas, millega jäätmekäitleja Ragn-Sells omandab 79,43-protsendise osaluse Väätsa Prügila AS-is.

Paide linn ja Türi vald ning Ragn-Sells AS sõlmisid avaliku enampakkumise tulemusena 26. oktoobril aktsiate müügilepingu, mille esemeks on 3177 Väätsa Prügila aktsia omandamine, selgub koondumise ärisaladuseta lühikokkuvõttest. Tehing vajab jõustumiseks endiselt konkurentsiameti heakskiitu.

Türi vald ja Paide linn otsustasid oma osaluse Väätsa Prügila AS-is avalikul enampakkumisel võõrandada, kuna kohalikul omavalitsusel puudub vajadus omada osalust prügilas seadustes tulenevate ülesannete täitmiseks. Väätsa Prügila omanikeringi kuulub ka Järva vald, kes jääb osanikuks ka pärast koondumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles