Jalgpallikohtunike kool alustab taas märtsis

Järva Teataja
Copy
Jalgpallikohtunik
Jalgpallikohtunik Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) viib ka tänavu läbi jalgpallikohtunike kursuseid, mis toimuvad kahes osas: märtsis ja juulis. Registreerimine on avatud 13. märtsini.

Kohtunike kooli oodatakse kõiki jalgpallihuvilisi alates 15. eluaastast ning kursuseid viiakse läbi neljas piirkonnas üle Eesti, idas toimub õpe ka vene keeles. Koolituse esimene osa toimub olenevalt piirkonnast kas märtsikuu kolmandal või neljandal nädalavahetusel. “Kahe viimase COVID aasta kiuste korraldame taaskord kohtunike algkursused kahes osas. Kohtunike algkursuse esimeses osas keskendume abikohtuniku ja teises osas väljakukohtuniku ülesannetele,” selgitas EJLi kohtunike osakonna koolitusjuht Ain Alev.

Möödunud aasta kohtunike kool kujunes Alevi sõnul väga edukaks ning koolitusjuht kutsub kohtunikutööga tutvuma kõiki jalgpallihuvilisi ka tänavu. “Mullu koolitasime 121 uut kohtunikku, kellest 81 said kirja ka vähemalt ühe mängu EJLi egiidi all toimunud meistrivõistlustel. Tule kohtunike kooli ja omanda hobi, millest võib saada sinu elukutse!” lisas Alev. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles