Suusatajad tegid Mammastes edukad stardid

Järva Teataja
Copy
Mehis Udam nr 466.
Mehis Udam nr 466. Foto: Taavi Nagel

Laupäeval Mammaste tervisespordikeskuses peetud murdmaasuusatamise Eesti noorte meistrivõistluste avapäeval olid stardis ka järvalased. M18 vanuseklassis ei leidunud vastas Mehis Udamile RR suusaklubist.

M16 klassis oli Maanus Udam aga viies.

Pühapäeval sõideti Mammastes naiste 5km ja meeste 10km klassika eraldistardist sõidud.

RR suusaklubi parimatene oli M16 vanuseklassis teine Maanus Udam ja N18 klassis Õnnela Rodendau.

„Täname Mammaste Tervisespordikeskust ja spordiklubi Serviti väga hea korralduse eest. Ehkki Mammaste võistlusrada oli noortele üsna raske, on hea meel tõdeda, et meil on nii palju kvaliteetsete suusaradade ja pühendunud spordientusiastidega keskuseid. Samuti on taas heameel tõdeda, et meil on nii palju noori suusatajaid - kokku oli laupäevase sprindi stardinimekirjas ligi 140 noort poissi ja tüdrukut ning pühapäevasel klassikadistantsil ligi 100 noort suusatajat“ ütles Eesti Suusaliidu murdmaasuusatamise ala juhataja Ave Nurk.

Sõitude tulemused lähevad arvesse ka Norras, Steinkjeris toimuvatele Põhjamaade noorte meistrivõistlustele sõitva koondise määramisel. Samuti selgitati võistluste käigus välja märtsi teises pooles Soomes, Vuokattis toimuvale Euroopa noorte olümpiafestivalile sõitvad sportlased.

Euroopa noorte olümpiafestivalile kindlustasid laupäevaste sprindisõitudega kohad Andra Aavik ja Holger Altmäe. Ülejäänud koondise kohad selguvad veebruari alguses Otepääl toimuvatel võistlustel. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles