Mõjukad ettevõtjad jagavad oma edukust kohaliku spordieluga

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Veiko Veskimäe (vasakul) on toetanud Paide linnameeskonda ning on eeskuju ja innukusega endaga ühte paati saanud ka paljud kohalikud poliitikud.
Veiko Veskimäe (vasakul) on toetanud Paide linnameeskonda ning on eeskuju ja innukusega endaga ühte paati saanud ka paljud kohalikud poliitikud. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa mõjukate paremustabeli etteotsa jõudnud ettevõtjad pole sugugi kitsid oma edu jagama. Nad kõik toetavad lahkelt kohalikku sporti ja sporditegijaid ning võimalusel jagub raha veel enamakski.

Verston OÜ juhatuse esimehe Veiko Veskimäe meelest on olnud algusest peale loogiline ettevõtjana kogukonnale tagasi anda. «Kui ettevõtte algusaastatel ei olnud võib-olla toetamise põhimõtted väga selged ning toetasime võimalust mööda projekte ja algatusi, siis aja jooksul oleme suunanud oma panuse enamasti just sporti,» lausus ta.

Põhjust ei pea Veskimäe ütlust mööda kaugelt otsima. «Oleme ka Paide linnameeskonna eestvedajad ja näeme toetusest tõusvat kasu oma silmaga,» lausus ta ja lisas, et peale Paide spordielu panustab ettevõte vähesel määral ka TalTechi ja Tartu ülikooli korvpalliklubisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles