Roolijoodikut püüdma läinud politseinikud kutsusid kiirabi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arved Breidaks

Kesk-Eesti politseijaoskonna politseinikud andsid edasi õpetliku loo tähelepanelike liiklejate ja politsei suurepärasest koostööst, mis aitas ära hoida raskesti lõppeda võinud liiklusõnnetuse.

Politseinikud kirjutasid Facebooki lehel, et mõni aeg tagasi teatasid tähelepanelikud inimesed võimalikust joobes juhist, kes sõitis oma sõidukiga vahepeal isegi vastassuunas.

Politsei patrull peatas nimetatud auto Järva maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maantee 79. kilomeetril. Kontrollimisel selgus, et sõidukit juhtinud 68-aastane mees oli täiesti kaine. Vestluse käigus tekkis politseinikel kahtlus, et autot juhtinud härra tervis ei ole hea ja seetõttu kutsuti talle kiirabi.

Kiirabi selgitas kohapeal välja, et mehe tervis oligi sedavõrd halb, et ta toimetati Järvamaa haiglasse. Tema auto viidi Järvamaa haigla juurde peremehe tervenemist ootama.

Politseinike hinnangul on see hea näide tähelepaneliku liikleja ja politsei koostööst. Hoiti ära võimalik raske liiklusõnnetus ja inimene sai abi olukorras, kus ta seda kõige rohkem vajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles