Paide Selveri töötajate hiline jõulukink jõudis pärale

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Selveri juhataja Kristi Nõmm (paremal) pistis vähiravifondi korjanduskarpi jõulukinkide asemel kokku kogutud raha.
Paide Selveri juhataja Kristi Nõmm (paremal) pistis vähiravifondi korjanduskarpi jõulukinkide asemel kokku kogutud raha. Foto: Vähiravifond Kingitud Elu/Facebook

Eile andis Paide Selveri juhataja Kristi Nõmm vähiravifondile "Kingitud elu" üle kaupluse töötajate tehtud hilise jõulukingi. Omavahel tegemata jäetud jõulukinkide asemel kogusid nad raha ja annetasid selle vähihaigete toetuseks.

Kaupluse juhataja Kristi Nõmm selgitas, et mõte jätta jõulukingid omavahel tegemata ja annetada kogutud raha, sai alguse viis aastat tagasi enne jõule. "Kellele ei meeldi kingitusi saada? Meeldib ikka! Aga raske on igal aastal midagi uut kinkimiseks välja mõelda ja seda etteantud summa eest," märkis ta.

Nii otsustatigi Nõmme sõnul ühiselt, et parem annetavad nad korjatud raha neile, kes seda rohkem vajavad. "Mõeldud, tehtud! Teadete tahvlile sai üles pandud kandidaadid ja hääletuse tulemusena üks välja valitud. Annetus oli vabatahtlik ja summa vastavalt igaühe võimalusele, aga mitte vähem kui viis eurot," täpsustas ta asjaolusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles