Mitmed lumevangi jäänud inimesed veetsid öö Albu rahvamajas

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Osa kirjandusliku oaasi külastajad ei osanud aimatagi, et nendel samadel diivanitel ja tugitoolidel, kus nad istusid, tuleb neil veeta ka öö.
Osa kirjandusliku oaasi külastajad ei osanud aimatagi, et nendel samadel diivanitel ja tugitoolidel, kus nad istusid, tuleb neil veeta ka öö. Foto: Urmas Glase

Eile Albu rahvamajas olnud õdusas kirjanduslikus oaasis veetis tänase öö umbes 15 inimest, kes jäid kirjanduse pidunädala sündmustelt lahkumisega sedavõrd hiljapeale, et ei pääsenud enam täistuisanud teede tõttu koju.

Põhja-Järva kultuurikeskuse juhataja Arlet Palmiste ütles, et talle teadaolevalt veetis öö Albu rahvamajas umbes 15 inimest.

Olukord oli Palmiste sõnul selline, et kõik, kes pärast Puuluubi esinemist ehk umbes kella 21 paiku ära läksid, pääsesid veel enam-vähem läbi, Need, kes jäid edasi tšillima ja kirjandusdiskot nautima, pidid loodusjõududega võitluses alla andma. Alates kella 22-st oli lahkumine autodega juba vägagi raskendatud. "Esiotsa jäid lumevangi ka Puluubi mehed, kuid nemad rassisid viimaks siiski kuidagi lumest läbi ning öömajale ei jäänud," täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles