Just neid pearoogi tellitakse Tikupoisis kõige sagedamini

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Tikupoisi peakokk Rain Kuusmik reastas restorani pearoad tellitavuse ja kiidusõnade järgi ning veenus eestimaalaste heas maitses.
Tikupoisi peakokk Rain Kuusmik reastas restorani pearoad tellitavuse ja kiidusõnade järgi ning veenus eestimaalaste heas maitses. Foto: Tikupoiss/Facebook

Hiljuti tegi Paia ristis tegutsev restoran Tikupoiss teatavaks oma populaarseimate toitude nimed, mida on kõige enam tellitud ning mis on klientide heakskiidu pälvinud.

Tikupoisi peakokk Rain Kuusmik ütles, et TOP 3 jõudsid: veiseburger trühvilimajoneesi, hapukurgi, cheddari juustu ja friikartulitega, praetud koha võitatud  kartuli, marineeritud kurgi-röstpeedi salsa ja vähisaba kastmega ning BBQ searibi friikartulite ja coleslaw salatiga.

Kuusmik selgitas, et TOP kujunes välja selle põhjal, mida inimesed on restoranist kõige enam tellinud, mida kõige rohkem kiitnud ning ta enda kõhutunde järgi natuke ka. "Veiseburgeri menukuse taga on puhtalt maitsete kokkumäng," sõnas ta. "Burger tundub küll lihtne toit, mida saab kõikjalt osta, kuid meie roale lisab erilisust trühvlimajonees ning hästi maitsestatud mahlane lihaburger."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles