Aitame teisegi Järvamaa laulja telesaates finaali

Järva Teataja
Copy
Türi neiu Kirke Pindmaa lauldud «Ära mind lahti lase» lummas nii solistide hindajaid kui ka pealtvaatajaid.
Türi neiu Kirke Pindmaa lauldud «Ära mind lahti lase» lummas nii solistide hindajaid kui ka pealtvaatajaid. Foto: Dmitri Kotjuh

Sel pühapäevas astusid ETV ekraanil, telesaates "Tähtede lava 2022" üles 13-15aastased lauljad, nende seas ka Kirke Pindmaa Järvamaalt. 

Nüüd on kohalik kogukond otsustanud Kirke finaali saata. 

Üleskutses kõlab, et Türi põhikooli õpilane Kirke Pindmaa on väga mitmekülgne tütarlaps, kes julgeb proovida erinevaid asju. Nii nagu ütles laulusaate kohtunik dirigent ja lauluõpetaja Kadri Hunt: "Sa oled väga huvitav inimene ja tundub, et sulle meeldivad erinevad väljakutsed. Tulevases elus ei hakka lugema see, kas sa oled esimene, kolmas või viies, vaid see kas su kavad on huvitavad, kas sa oled huvitav artist ja kas inimesed tuleksid sinu kontserdile. Kui sina seda teed jätkad ja ennast tehniliselt täiustad, siis mina tuleksin sinu kontserdile kindlasti!"

Kõigil on võimalik neljapäeva õhtuni Kirke poolt hääletada numbril 900 7019. 

6. veebruaril kl 18.45-21 ongi eetris "Tähtede lava 2022" finaal.

Lauluvõistluse viimases saates, suurejoonelises finaalis osalevad üheksa lauljat - oma vanusegruppide parimad ehk neli žürii lemmikut ning neli televaatajate lemmikut ja üks veebihääletuselt otse finaali pääsenud noor laulja.

Vanuserühmad enam ei loe, saate lõpuks selgub kaks võitjat - üks žürii ja teine televaajate valik. 

Kõige nooremast vanusegrupist, 3-7-aastastest laululastest on juba finaalipääsme taganud Viisu lasteaias käiv ja Järva vallas elav Tikva Tikerpalu. Tema sai oma saatest edasi žürii häältega.

"Tähtede lava" on lauluvõistlus, kus võistlevad 3-15-aastased Eesti parimad noored lauljad. Üle kogu vabariigi peetud maakondlikest võistlustest valiti välja sadakond lauljat, kes pääsesid "Tähtede lava" demovooru. Neist omakorda valis žürii välja 48 parimat, kes hakkavad poolfinaalides omavahel võistlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles