Ettevõtlike Noorte Koda tunnustab silmapaistvaid Eestimaa noori

Järva Teataja
Copy
Ettevõtlike noorte koja JCI logo.
Ettevõtlike noorte koja JCI logo. Foto: Sille Annuk / Postimees

21. veebruarini oodatakse nominente “Silmapaistva Noore Eestlase” tunnustusprogrammi, mille eesmärk on tõsta esile inimesi, kes oma alal teinud ära midagi märkimisväärset, algatanud positiivseid muutusi ning olnud eeskujuks teistele.

Programmi 2021. aasta üks laureaatidest, Eesti suurima enesearengu keskkonna Edu Akadeemia looja Roland Tokko kutsus üles erakordseid tegusid ja silmapaistvaid noori tunnustama. “See on koht ja võimalus tuua välja ka teiste inimeste ette just neid, kes on midagi väga erakordset siin oma elus ära teinud,” sõnas ta.

Tokko selgitas, et programmi raames tunnustatakse noori vanuses 18-40. eluaastat, kes on paistnud silma märkimisväärsete tulemustega oma tegevusalal ning seeläbi algatanud positiivseid muutusi. "Soovime austada sotsiaalselt vastutustundlikke liidreid, kes mitte ainult ise ei tee suuri tegusid, vaid motiveerivad ka teisi olema eeskujuks," lisas Tokko.

Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui ka erinevad ühendused ja organisatsioonid ning laureaate valitakse kokku kümnes kategoorias.

Kandidaatide esitamine on avatud 1.-21. veebruarini 2022. Programmi tingimused ja kandidaatide esitamine veebilehel www.nooreestlane.ee. Programm lõpeb piduliku auhinnagalaga 7. mail 2022. “Silmapaistev Noor Eestlane” programmi korraldab Eesti Ettevõtlike Noorte Koda.

Ettevõtlike Noorte Koda (JCI) on rahvusvaheline võrgustik aktiivsetele inimestele. Koda pakub oma liikmetele arengukeskkonda juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks, et innustada noori inimesi looma ühiskonnas positiivset muutust. Täna tegutseb koda rohkem kui 100 maailma riigis. Täpsem info www.jci.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles