Meediamängu võitja jääb viimase vooru selgitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14. veebruaril tähistati Koeru keskkoolis sõbrapäeva. Pildil on armuinglid, kes käisid kõikides klassides häid soove jagamas. Vasakult Rannar Remmelgas (XI klassi õpilane), Aili Alatsei (Koeru KK keemia ja bioloogia õpetaja) ja Gedrig Galkovski (XI klassi õpilane). See on selle vooru parim pressifoto.
14. veebruaril tähistati Koeru keskkoolis sõbrapäeva. Pildil on armuinglid, kes käisid kõikides klassides häid soove jagamas. Vasakult Rannar Remmelgas (XI klassi õpilane), Aili Alatsei (Koeru KK keemia ja bioloogia õpetaja) ja Gedrig Galkovski (XI klassi õpilane). See on selle vooru parim pressifoto. Foto: Erakogu

Järvamaa gümnaasiumide meediamängu selle aasta teine voor peeti neljapäeval Paide gümnaasiumis. Võistlemas oli viis kooli.

Hindajad ootasid vastust 27 küsimusele või ülesandele. Nii näiteks teadsid Türi ühisgümnaasiumi (TÜG) ja Paide gümnaasiumi (PG) noored, et Von Krahli teatri näitleja ja lavastaja, kes mängib ka Kanal 2 teleseriaalis «Kelgukoerad», on Juhan Ulfsak, kuigi pakuti ka Mait Malmsteni.


Enne kolmandat vooru juhib Paide gümnaasium 38 punktiga, järgnevad Türi ühisgümnaasium 37,5 ja esimese vooru võitnud Koeru keskkool 36 punktiga.
Viimane voor on 15. märtsil Säreveres. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles