Linnameeskond U21 võttis suure võidu

Järva Teataja
Copy
Foto: Paide linnameeskond

Paide Linnameeskond U21 teenis kolmandas hooajaeelses treeningmängus oma kolmanda võidu, alistades Taliturniiril FCI Levadia U21 meeskonna 6:0.

Skoori avas 6. minutil Marten Henrik Kelement, kes näppas 6. minutil Levadia noortelt palli, mängis üle nii kaitsja kui väravavahi ja lõi ette nurka 1:0.

Häid võimalusi skoori kasvatamiseks oli avapoolajal palju – Abdul Razak Yusif oli nurgalöögi olukordades peaga ohtlik, Ebrima Singhateh oli kahel korral väravavahiga silmitsi ja Kelement tabas kasti joonelt latti. 37. minutil vastased eksisid ja Singhateh lõi 2:0 ning 41. minutil oli seis Bubacarr Tambedou värava järel 3:0.

55. minutil teenis Tambedou penalti, mille realiseeris külmavereliselt Sergei Mošnikov. Levadia noor koosseis kaitses tublilt, kuid mängu lõpus enam ei jaksanud - 81. minutil jäädi Singhatehi peatamisega taas hätta ning ründaja hea eeltöö järel lõi vahetusest sekkunud Foday Trawally 5:0. Mängu viimasel minutil tabas prantslase Dominique Simon esmalt latti, korneri järgses olukorras vormistas Singhateh Simoni tsenderduse järel peaga lõppskooriks 6:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles