Järvamaa noored osalevad õpilasfirmade laadal Tallinnas

Järva Teataja
Copy
Jääskulptuur Kristiine keskuse ees.
Jääskulptuur Kristiine keskuse ees. Foto: Marek Metslaid

Junior Achievement Eesti kutsub kõiki osa saama Õpilasfirmade suurüritusest, mis toimub 12.-13. veebruaril Rocca al Mare keskuses ja Kristiine Keskuses. Laadal osaleb kokku üle 300 Õpilasfirma nii Eestist kui ka välismaalt.

Õpilasfirmad ootavad huvilisi oma toodetega tutvuma kaubanduskeskustesse laupäeval, 12. veebruaril kell 10-14 ja kell 15-19 ning pühapäeval, 13. veebruaril kell 12-16. Toodete valik on ulatub seinast seina - keskkonnasõbralikest ehetest nutikate tehnoloogiliste lahendusteni ning maitsvatest snäkkidest tervislike jookideni.

Järvamaa õpilasfirmad leiate Kristiine keskusest laupäeval, 12. veebruaril, kell 15-19.

Järvamaad esindavad Õpilasfirma E.M.E. Leek Türi Ühisgümnaasiumist, kes toodavad imelisi küünlaid ja Õpilasfirma Üllatus Aravete Keskkoolist, kelle käest saab soetada isikupäraseid heegeldatud mänguasju.

Sel õppeaastal tegutsevad veel Järvamaal kaks Minifirmat. Minifirma EHEPÄRL Väätsa Põhikoolist ja Minifirma Kalmistud korda Paide Hillar Hanssoo põhikoolist.

Järvamaa õpilasfirmade osalemist laadal toetab Järvamaa Omavalitsuste Liit, Haridus- ja Noorteamet ning Haridus- ja Teadusministeerium.

Täpsem info laada kohta Junior Achievemendi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles