Nädalavahetuse laskevõistlus toob Paidesse üle 200 laskuri

Urmas Glase
Copy
Tänavu kaitseliidu meistrivõistlustega koos peetavat Rein Valdru mälestusväistlust peeti viimati kaks aastat tagasi.
Tänavu kaitseliidu meistrivõistlustega koos peetavat Rein Valdru mälestusväistlust peeti viimati kaks aastat tagasi. Foto: Dmitri Kotjuh

Nädalavahetusel võõrustab Järva malev Paide E-Piima spordihoones Kaitseliidu esimesi meistrivõistlusi õhkrelvades laskmises, ühtlasi peetakse sellega koos legendaarse lasketreeneri Rein Valdru 10. mälestusvõistlusi.

Võistluste korraldaja, Järva naiskodukaitsja ja Järvamaa Laskespordiklubi treener Kristina Kiisk kinnitas, et tegu on tõenäoliselt suurima Eestis siseriiklikult korraldatava laskespordivõistlusega, kus osaleb üle 200 võistleja, neist osad teevad kahel võistluspäeval ka kaks starti. Korraga on kasutuses 34 võistlusrada.

"Paides peetakse üldse ajaloo esimesi Kaitseliidu meistrivõistlusi õhkrelvadest laskmises. Seni on meistreid selgitatud tulirelvade ehk sõja- ja sportrelvadest laskmises. Kui peastaap pakkus järvakatele võimalust meistrivõistlusi korraldada pakkusime omaltpoolt teha üks korralik laskmispidu koos treener Valdru mälestusvõistlustega, mis on järjelt juba kümnendad," lisas Kiisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles