Järvalased osalesid sangpommispordi Eesti meistrivõistlustel

Järva Teataja
Copy
Ooteseisundis sangpommid ootavad tõstmist.
Ooteseisundis sangpommid ootavad tõstmist. Foto: Arvo Meeks

Laupäeval toimusid Tallinnas Eesti meistrivõistlused sangpommi pikas tõukamises. Järvalased olid väljas ja tõid maakonnale kokkuvõttes teise koha.

Kuni 78 kg kaaluvatest noormeestest oli Ranno Markus Rebase esimene. Tema tõukas 16 kg kaaluvaid sangpomme 22 korda. Samas kaaluklassis oli 15 kordusega kolmas Braien ja üheksa kordusega neljas Bruno Zarubin.

Üle 78 kilogrammi kaaluvatest noormeestest oli järva-jaanikatest esimene Steven Seire ja teine Rasmus Agan. Esimene tõukas 16 kg kaaluvaid sangpomme 27 ja teine 25 korda.

Üle 95 kilogrammi kaaluvatest meestest oli neljas Meelis Metsma, kes tõukas 32 kg kaaluvaid sangpomme 16 korda. Selles klassis oli esimene Järvamaalt pärit, aga praegu Tartumaad esindav Kuldar Kark, kes sai 24 kg kaaluvad pommid üles 103 korda.

Võistlustel osales ka legendaarne sangpommimees Kalle Puss, kes kuni 68 kilogrammi kaaluvatest võistlejatest oli esimene. 16 kg kaaluvad sangpommid läksid üles 20 korda. Meesveteranidest oli Puss aga teine, sest sai 12 kg kaaluvaid sangpomme tõugatud 101 korda.

Teatevõistluses oli Järvamaa esindus neljas ja võistluste üldkokkuvõttes võitjaks tulnud Pärnumaa ja kolmandaks jäänud Kaitseväe võistkonna vahel teine. (JT)

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles