Elron küsib arvamust uute rongide istmete valikul

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Foto: Elron

2024. aasta lõpus jõuavad Eestisse Škoda poolt valmistatud kuus uut Elroni rongi ning projekt on jõudnud nii kaugele, et on võimalus proovida uute rongide istmete näidiseid, mis on toodetud nii esimese klassi kui ka tavaklassi reisijate jaoks.

Uute rongide projektijuht Viljar Luhthein on rahul projekti hetkeolukorraga. “Oleme jõudnud oma projektiga tänaseks nii kaugele, et tegeleme veel viimaste lahenduste kokku leppimisega. Ühtlasi toimub Škoda tehases meie uute rongide tootmise ettevalmistamine. Meil on hea meel, et koostöö Elroni ja Škoda vahel on olnud sujuv ja loodame, et juba 2024. aasta lõpus saame reisijatele pakkuda uusi ronge ja uut kvaliteeti," rääkis Luhthein.

Et ka Elroni rongireisijad saaksid avaldada oma arvamust, on mõned uute rongide istmete näidised paigaldatud selleks nädalaks Balti jaama ootesaali. “Tegemist on pika ajalooga rongiistmete tootja firma Borcad toodetega, mille kvaliteet ja vastupidavus on tõestust leidnud ka paljudes teiste riikide rongides – Tšehhis, Austrias, Saksamaal. Meil on hea meel, et oma uutes rongides saame just antud firma istmeid Elroni reisijatele tulevikus pakkuda," lisas Luhthein.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles