PILDID ⟩ Vargad raiusid maapoodi pääsemiseks seina inimesesuuruse augu

Järva Teataja
Copy

Täna varahommikul sai politsei teate, et Järvamaal, Tallinna-Tartu maantee ääres asuvasse Anna kauplusesse on sisse murtud. Sissemurdmine toimus toimetusele teadaolevalt väga robustselt, läbi välisseina.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Indrek Hirs kinnitas, et nemad said vastavasisulise teate täna hommikul kell 6.56. „Praegu on sündmus veel väga värske, selge ei ole veel ka poele tekitatud kahju suurus,” sõnas ta. „Hetkel teevad sündmuskohal alles politseiametnikud tööd, muuhulgas valveuurija ja kriminalist.”

Anna ja Tarbja kaupluse juhataja Laine Hallika selgitas, et poemüüja tuli hommikul tööle. Poes oli tavapäraselt vaikne, häiresüsteem ei töötanud. „Müüja hakkas oma hommikusi toimetusi tegema ja kui ta kontoripoolele läks, avastas ta, et kogu ruum oli pahupidi pööratud, kõik sahtlid jms välja kistud,” kirjeldas ta. „Müüja helistas kohe mulle, mina tulin kohale, leidsin väriseva müüja autost ning üheskoos vaatasime hoone üle. Selgus, et kõik aknad-uksed olid kinni, kuid midagi pidi olema ju juhtunud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles