Tublimad paidelased pälvisid aastapreemiad

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Täna said Paide kunstikooli lõputunnistused pidulikult kätte üheksa  lõpetajat, kellest nii mõnedki plaanivad teekonda sel alal jätkata.

Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Täna said Paide kunstikooli lõputunnistused pidulikult kätte üheksa lõpetajat, kellest nii mõnedki plaanivad teekonda sel alal jätkata. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna avalikustas Paide linnavalitsus aastapreemiate laureaadid, kellel on au kodulinna tunnustus vastu võtta 24. veebruaril Paide gümnaasiumi sisehoovis toimuval kontsertaktusel.

Hariduspreemia pälvis Anneli Suits. Nominendid olid veel: Heli Järve, Airi Jakobson-Männik, Irma Olonen, Heidi Antons, Taimi Jürgenstein.

Anneli Suits on innovaatiline ja raamist välja mõtlev, avatud ning koostööaldis koolijuht, kelle panus hariduse edendamisse on olnud märkimisväärne. Tema juhtida on aastaid olnud korraga kaks kooli: Paide täiskasvanute keskkool ja Paide kunstikool. 2021. aasta oli Anneli Suitsule nii emotsionaalselt raske kui ka väga töömahukaks seoses täiskasvanute keskkooli ühendamisega Järvamaa kutsehariduskeskusega. Anneli Suits töötas Paide Täiskasvanute keskkooli direktorina 2004. aastast, kokku 17 aastat. Kunstikooli juhina on ta propageerinud kunsti- ja huvihariduse vajalikkust ning toonud kunstiõppe juurde sadu lapsi ja noori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles