Türi spordihoone pälvis olümpiahõngulise tunnustuse

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring ja EOK taristukomisjoni liige Erich Petrovits andsid Türi abivallavanemale Elar Niglasele ja spordiklubide liidu juhatajale Paul Poopuule kätte seinaplaadi, millega EOK Konesko spordihoonet tunnustab.
Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring ja EOK taristukomisjoni liige Erich Petrovits andsid Türi abivallavanemale Elar Niglasele ja spordiklubide liidu juhatajale Paul Poopuule kätte seinaplaadi, millega EOK Konesko spordihoonet tunnustab. Foto: Anne Põder

On igati märgiline, et samal ajal kui eestlased elavad Pekingi olümpiamängudel kaasa Kelly Sildarule, Marten Liivile, Kristjan Ilvesele ja teistele, tunnustab Eesti Olümpiakomitee (EOK) spordikomplekse, kus praegused ja tulevased olümpialased end treenida saavad.

Just sellise tunnustuse osaliseks sai eile Konesko Türi spordihoone, mille seinal ilutseb nüüd kümme aastat pronkskirjaga plaat «Eesti Olümpiakomitee tunnustatud spordikeskus».

EOK taristukomisjoni liige Erich Petrovits ütles tunnustust kätte andes, et eelmisel aastal EOK presidendi Urmas Sõõrumaa soovi järgi loodud statuudile esitasid kandidaate maakondade spordiliidud. «Taristukomisjoni töö oli üle vaadata, kas spordikeskused vastavad loodud kriteeriumidele. Konesko Türi spordihoonel sellega muret polnud. Seal harrastatakse küllalt palju spordialasid ning keskus on aktiivne spordiürituste ja võistluste korraldaja ning inimeste liikumisharjumuste kujundaja,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles