Verston kasvatas käibe kolmekordseks

Tiit Reinberg
Copy
Verstoni juhatuse esimehe Veiko Veskimäel on põhjust möödunud aastaga rahule jääda.
Verstoni juhatuse esimehe Veiko Veskimäel on põhjust möödunud aastaga rahule jääda. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti teedeehituse ja korrashoiu ettevõte Verston suurendas eelmisel aastal müügikäibe 70 miljoni euroni, mida on ligi kolm korda rohkem kui aasta varem. Selle tagasid nii aasta tagasi omandatud riigifirma Eesti Teed integreerimine kui ka paljude suurprojektide edukus.

Verstoni juhatuse esimehe Veiko Veskimäe selgitusel oli 2021. aasta ettevõtte tulevikule märgilise tähtsusega mitmel põhjusel. «Mahtude kiire kasvuga sammu pidamine näitas meeskonna tugevust ja tulevikupotentsiaali. Aasta algul omandatud Eesti Teede integratsioon nõudis kogu meeskonnalt suurt pühendumist ja tähelepanu ning oli selgelt edukas, aidates laiendada oluliselt meie tegevushaaret. Seejuures teeb eriti head meelt, et suutsime kiire kasvu ja ettevõtete ühendamise perioodil parendada ka kõikide ärivaldkondade kasum­likkust,» lausus ta.

Veskimäe ütlust mööda on Verston kõige kiiremini kasvav taristuehitusettevõte Eesti turul ning ka käesoleval aastal plaanib suurendada töömahte ja jätkata investeerimist. «Investeeringute fookuses on nii keskkonnasäästlikud tehnoloogiad ja tehnika kui ka inimesed ning nüüdisaegsed töötingimused,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles