U21 sai kaotuse

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond U21 - FC Nõmme United.
Paide Linnameeskond U21 - FC Nõmme United. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnameeskond U21 sai Taliturniiri raames esimese hooajaeelse kaotuse, jäädes 2:0 eduseisust alla FC Flora U21 meeskonnale 3:5.

Paide avas skoori 9. minutil, kui eile FK Metta vastu pool tundi mänginud Sergei Mošnikov pääses paremalt äärelt läbi, Flora puurilukk oli väravast liialt väljas ning Mošnikov tõstis palli tühja väravasse. Vanameister oli 15. minutil teisegi värava arhitektiks, kui tema nurgalöögist suunas palli peaga väravasse Foday Trawally.

Üsna lahtises mängus jõudis Flora U21 esimest korda sihile 20. minutil, mil Sten-Erik Tamme ei ulatanud kõrge pallini, Andreas Kiivit pääses väravavahiga silmitsi ja Mait-Markus Hansonile võimalust ei jätnud. 22. minutil sai Marten Luige pealelöök väikse rikošeti ning Paide kiire algedu asemel oli seis 2:2 viigis.

Flora U21 tõi teiseks poolajaks vahetusest sisse eelmisel aastal FC Kuressaares peamist ründeraskust kandnud Mathias Männilaane, kes 54. minutil lõi väravaesises saginas 3:2. Flora noored kontrollisid mängu käiku ja ilma vahetusmees Kermo Uusleeri heade tõrjeteta võinuks mäng olla juba tehtud. 76. minutil oli seis aga viigis, kui Trawally eeltöö järel saatis kauni kauglöögi võrku Matrix Einer.

Võit läks siiski vastastele – 81. minutil näitas Otto-Robert Lipp oma kiirust ja vormistas neljanda ning 90. minutil lõppseisuks 5:3. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles