Postimees jagas olümpialastele hindeid

Järva Teataja
Copy
03.02.2022, Zhangjiakou
Pressikonverents. Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku.
Foto Tairo Lutter, Postimees
03.02.2022, Zhangjiakou Pressikonverents. Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku. Foto Tairo Lutter, Postimees Foto: Tairo Lutter

Olümpiamängud on lõppenud ning on aeg kokkuvõteteks. Postimees võttis sedapuhku ette Eesti sportlaste esitused olümpial ning andis neile hinnangu. Kes meie atleetidest suutis end maailma suurimal areenil ületada, kes tegi oma ära ning kes ebaõnnestus?

Keidy Kaasiku

Murdmaasuusatamine, 7,5+7,5 km suusavahetuse 39. koht, 10 km klassika 60. koht, sprindi 62. koht, teatesõidu 16. koht, sprinditeate 17. koht – tegi oma ära

Kui sa lähed vastavalt FIS-punktile starti 54 numbri alt, aga finišeerid 39ndana, siis selline tõus väärib ikkagi tunnustavat aplausi. Pealegi, nagu ütles peatreener Jaanus Teppan: kaks aastat tagasi mattis mõni ajakirjanik Eesti suusatamise maha, kuid praegu oli neli naist ikkagi olümpial ja panid märgi maha. Tulemusi, kui selliseid tasub oodata nelja aasta pärast. Jääme siis ootele.

Kaidy Kaasiku

Murdmaasuusatamine, sprindi 48. koht, 7,5+7,5 km suusavahetuse 54. koht, 10 km klassika 70. koht, teatesõidu 16. koht – tegi oma ära

Läbi huumoriprisma võiks ju olümpiat lugeda kergelt altminekuks – duellis õega tuli vastu võtta 1:2 kaotus – kuid reaalselt pole siiski millegi üle häbeneda. Nüüd tuleb lihtsalt silm peal hoida, kuhu nende kogemuste pealt annab suusatada. (PM)

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles