Noored ja töökad spetsialistid ootavad kogukonnalt märkamist

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Noore spetsialisti sihtkapitali stipendiumid on mõeldud Järvamaal töötavatele ja elavatele noortele. Igal aastal on Järvamaa kogukonnafondi eestvedajail Valev Väljaotsal ja Arnika Tegelmanni rõõm tunnustada tublisid noori töötajaid.
Noore spetsialisti sihtkapitali stipendiumid on mõeldud Järvamaal töötavatele ja elavatele noortele. Igal aastal on Järvamaa kogukonnafondi eestvedajail Valev Väljaotsal ja Arnika Tegelmanni rõõm tunnustada tublisid noori töötajaid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kogukonnafond annab tänavu 15. korda välja Järvamaa noore spetsialisti stipendiumi, kuhu saab hakata nüüd sobivaid kandidaate esitama.

Järvamaa kogukonnafondi juhatuse esimees Valev Väljaots selgitas, et õigus stipendiumile kandideerida on kõigil kuni 30 aastastel kõrgkooli või kutseõppeasutuse lõpetanud spetsialistidel, kes on eelneva viie kalendriaasta jooksul asunud tööle Järvamaale ja siin ka elavad.

Käesoleva aasta stipendiumidele oodatakse taotlusi kuni 13.märtsini.

Taotluse saab esitada kodulehel www.kogukonnafond.ee asuval veebivormil.

Valev Väljaotsa sõnul tõsteti eelmisel aastal esile avaliku sektori eesliinitöötajaid. "Teame, et tublisid spetsialiste, kelle töö pandeemia tingimustes on oluliselt keerulisem, leidub palju ka erasektoris. Loodame, et ettevõtjad või kolleegid märkavad tublisid noori kes nende ettevõttes töötavad ning esitavad neid tunnustamiseks," julgustas ta.

Kogukonnafondi nõukogu esinaine Arnika Tegelmann märkis, et kõik kandidaadid on olnud stipendiumi väärt, aga kahjuks on kogukonnafondi stipendiumid otseses sõltuvuses annetuste laekumistest. Selleks, et saaksime anda välja rohkem stipendiume, on iga väiksemgi toetus oodatud.

Annetuse saab teha: SA Järvamaa Kogukonnafond a/a EE642200221023628002, selgitusse märksõna „noor spetsialist”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles