Metalliettevõtte tegevjuht: Kui inimeste juured ja lähedased on Ukrainas, siis on arusaadav, et nad on segaduses ja muretsevad

Järva Teataja
Copy
15.02.2018. Keevitaja Jalaxi tehases.
15.02.2018. Keevitaja Jalaxi tehases. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linna külje all, Mündis tegutseva metalliettevõtte Jalax tegevjuht Tanel Press nentis, et Ukraina-Venemaa sõda mõjutab neid ja nende tegevust nii otseselt kui kaudselt. Olgu öeldud, et läbi tööjõu rendiettevõtte on ka Jalaxis tööl kümmekond ukrainlast.

Press sõnas, et sellele, kuidas Euroopas lahvatanud sõda meid kõiki mõjutab, on tänasel päeval keeruline hinnanguid anda. „Eile oli ju riigipüha, ettevõtted seisid ja täna alles tulime tööle. Lisaks on meil kõrgenenud koroonasse nakatumine, mis omakorda tähendab samuti hajusamalt töötamist,” märkis ta. „Nii on esimesel tööpäeval sellest konfliktist lõplike järeldusi teha väga keeruline. Kohe tuleb nädalavahetus peale- usun, et täpsemat pilti näeme uuel nädalal.”

„Olukord on väga vastandlik. Ühelt poolt tähistasime alles vabariigi aastapäeva, teisalt on Eestis mitte väga kaugel väga keeruline olukord,” jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles