Korvpallurid võõrustavad täna vastaseid erandkorras Türil

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Viking Window meeskond on siiani Türi spordihoones mänginud vaid kohalikke meistrivõistluste mänge, esiliiga koosseis pole seal veel mõõtu võtnud.
Viking Window meeskond on siiani Türi spordihoones mänginud vaid kohalikke meistrivõistluste mänge, esiliiga koosseis pole seal veel mõõtu võtnud. Foto: Dmitri Kotjuh

Ei-ei! Paide E-Piima spordihalliga on kõik korras. Täna õhtul toimub korvpalli esiliiga mäng Viking Window ja Reinar Halliku korvpallikooli vahel Konesko Türi spordihoones hoopis seetõttu, et sealsele kogukonnale sõbralik korvpallimüks anda.

Viking Window korvpallimeeskonna eestvedaja Janno Viilup ütles, et korvpalliklubi Seitse on Türil treeninguid andnud nüüdseks juba kolm või neli aastat, kuid Eesti meistrivõistluste mänge pole linnas peetud. "Nüüd, kus spordihoone on juba mõnda aega valmis, leidsime, et oleks viimane aeg esiliiga kohtumine türilastele koju kätte viia," sõnas ta.

Viilupi sõnul paneb mängukoha vahetus meeskonna seisu, kus neil sisuliselt kodusaali eelis puudub. Viking Window pole Türil varem harjutand ega mänginud. "Spordihoones on küll olnud Järvamaa meistrivõistluste mängud ja eelmise hooaja finaalgi, kuid selle võistkonna koosseisus tegid kaasa rohkem kohalikud mängijad kui esiliiga mehed," selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles