Linna kõrgeima tunnustuse võttis laureaat vastu vabas õhus

Tiit Reinberg
Copy

Kui tavapäraselt on tublimaid paidelasi tunnustatud vabariigi aastapäeval Paide muusika- ja teatrimajas kontsertaktusel, siis tänavu juhtus see Paide gümnaasiumi õues. Samuti ei korraldanud Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees aastapäevale pühendatud vastuvõttu ja andis Järvamaa vapimärgid kätte Vallimäe nõlval vabas õhus.

Järvamaa vapimärgi pälvisid OÜ Verston juhatuse esimees ja Paide linnameeskonna president Veiko Veskimäe ning Järvamaa haigla õendusjuht Maire Raidvere.

Veskimäe ei saanud tunnustusüritusel viibida, kuid edastas oma tänusõnad. «Tänan südamest tunnustuse eest. Siinkohal soovin tunnustada nii oma partnerit Erkko Salustet kui ka meie meeskondi Verstonist, Paide linnameeskonnast ja Infraflyst – teile kõigile kuulub tükk sellest. Kui ma tänase päeva puhul midagi soovida võiksin, siis seda, et mõtleksime senisest veelgi enam, kuidas saaksime Paide, Järvamaa ja Eesti elu paremaks muuta. Me teame, et head asjad juhtuvad ainult siis, kui teeme midagi südamega ja rohkem, kui meilt eeldatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles