Türilt laupäeval mitme bussiga startiva päästekonvoi varustuselao täitmist saab toetada igaüks

Järva Teataja
Copy
Foto: Erakogu

Türi vallavolikogu arstist esimees Maarja Brause antis sotsiaalmeedias teada, et praeguse seisuga on laupäeva hommikul Türilt Poola startimas konvoi, mis koosneb Türi Vabatahtliku Tuletõrje Ühingu 50-kohalisest Scania-bussist ja väiksemast mikrobussist ning Kaitseliidu poolt organiseeritud 20-kohalisest bussist ja kahest väiksemast 9-kohalisest mikrobussist. 

"Meil on ühendus piiril vabatahtlikuna Pagulasabi staabis töötava Anti Liivakuga, kes koordineerib kohapeal põgenikke, kes on avaldanud soovi justnimelt Eestisse tullam" avaldas ta. "Anti sõnul on osadel neist tuttavad Eestis, osadel mitte."

Konvoi võtab peale päästjate poolt kogutud varustust ja annetusi - hügieenivahendeid jm. Vaja oleks veel: kiire energia saamiseks ja koheselt tarbitavaid mitteriknevaid toiduaineid: lastele püreed, valmis piimasegud, konservid, pudelivesi, maiustused jms.

"Neid on vaja neile, kes siiapoole reisima hakkavad ja ka neile, kes veel sinna jäävad," selgitas ta. "Naiskodukaitse Järvamaa Evak rühm on valmis Järvamaa omavalitsuste korraldatud vastuvõtukohtades koheselt aitama toitlustuse, dokumentatsiooni ja muuga."

KOGUMINE MAAKONNAKESKUSES

Kui teil on võimalik aidata, siis palun tooge mitteriknevad toiduained Paide gümnaasiumi kogumispunkti, Posti tn 12. Kogumispunkt asub lipuväljaku poolses küljes, mis on tähistatud. Õpilased on asju vastu võtmas 2.-4. märtsil kell 10-16.

Aitäh ja küsimuste korral helistage: 56 644772 (Margit).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles