Noorsportlased sõidavad Lätti

Järva Teataja
Copy
Andri Matrov.
Andri Matrov. Foto: Marko Mumm / EKJL

4.-5. märtsil toimuvad Valmieras Balti talvised võistkondlikud meistrivõistlused U18 ja U20 vanuseklassidele. Kahe vanuseklassi peale kokku kuulub Eesti koondisesse üle 80 sportlase.

 

U18 vanuseklass

Hiljuti U18 vanuseklassi Eesti siserekordeid uuendanud Karmen Bruus ja Viola Hambidge teevad mõlemad kaasa kahel alal. Täiskasvanute Eesti meistriks tulnud Bruus läheb uusi kõrgusi ründama oma põhialal kõrgushüppes ning osaleb ka kaugushüppes. Keskmaajooksja Hambidge tuleb starti 800m ja 1500m jooksus.

Anna Panenkot näeme võistlemas kaugus- ja kolmikhüppesektoris, mõlemal alal sai ta täiskasvanute Eesti meistrivõistlustel hõbemedali.

Noormeeste arvestuses osaleb Harry Richard Jääger lausa viiel alal - 60m tõkkejooksus, kõrgushüppes, kaugushüppes, teivashüppes ning 4x200m teatejooksus. Täiskasvanute Eesti meistrivõistlustel teivashüppes pronksmedali võitnud Robert Kompus teeb kaasa teivashüppes, 400m jooksus ning 4x400m segateatejooksus.

U20 vanuseklass

U20 vanuseklassis asuvad võistlustulle kaugushüppe Eesti meister Liisa-Maria Lusti ning tõkkesprindi hõbe Anna Maria Millend, kes mõlemad teevad kaasa kolmel alal. Lusti võistleb kaugus- ja kolmikhüppes ning 4x200m teatejooksus. Millendit näeme samuti teatejooksus ning 60m jooksus ja 60m tõkkejooksus. U20 EMil pronksi võitnud Elisabeth Pihela, kes paar nädalat tagasi oma isikliku rekordi 1.88ni viis, esindab koondist kõrgushüppes.

U20 EMi pronksimeest Viktor Morozovit näeme võistlemas kolmikhüppes. Eelmisel nädalal Eesti meistrivõistlustel 800m jooksus pronksi teeninud Uku-Renek Kronbergs tuleb starti kahel alal - 400m ja 800m jooksus. Kolmel alal teevad kaasa Andreas Hantson, Kris Markus Aaslaid, Pert-Emil Raun ja Franz Krull.

KOONDIS

Koondisest leiab ka Järvamaa taustaga noorsportlasi, näiteks U18 klassis on võistlemas Mehis Meesaak ja Andreas Kase KJK Järvalast ning U20 klassis Andris Matrov Audentese SKst.

Vaata koondise täielikku nimekirja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles