Korvpalli esiliigas tõuseb pinge

Järva Teataja
Copy
Paide Viking Window - Tartu Ülikool/Eviko.
Paide Viking Window - Tartu Ülikool/Eviko. Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja

TERE Kadrina Karud sammub võidule võidule, turniiritabeli lõpuosa meeskonnad teevad suuri ponnistusi, et võistlussarja püsima jääda, kirjutab basket.ee.

Eelmise nädala alguses sai ka 14 võiduga teisel kohal asuv Tamsalu Los Toros/TalTech SK Nord Aid/Cramost jagu ülekaalukalt 101:53. Võitjate kasuks kogus Karl Andres Matute Perner 18 punkti ja 11 lauapalli.

Kolmandat kohta hoidev TSA Kalev jäi Paides Viking Window meeskonnaga kohtudes 20-punktilisse kaotusseisu ja alistus 68:77. Võitjate kasuks viskas Sander Viilup 18 punkti, Aleksander Kaaberma panustas 14 punkti ja 6 lauapalli. Pealinna esinduse tulemuslikum oli Jalmar Joosep Saar 12 punkti ja 6 lauapalliga.

Üheksanda võidu saanud, hetkel kuuendat kohta hoidval on Paide meeskonnal on üksnes teoreetiline võimalus liigast välja kukkuda. Selleks et tagada koht liigas ka järgmisel hooajal, piisab Keila Korvpallikoolil ja Reinar Halliku Korvpallikool/Iisaku gümnaasiumil suure tõenäosusega ühest võidust. Peep Pahvi käe all mängivad keilalased ilmselt vajamineva võidu ka saavad, sest ees on kohtumine autsaideri SK Nord Aid/Cramoga.

Väljakukkumise tsoonis asuvad Rae Koss/Hansaviimistlus ja Eesti Maaülikool/Skarcon. Otsustava tähtsusega on 18. märtsi vastasseis Rae Koss/Hansaviimistlus – Reinar Halliku Korvpallikool/Iisaku gümnaasium. Eesti Maaülikool/Skarconil seisavad ees kohtumised SK Nord Aid/Cramo ja G4S Noorteliigaga, kellest nad võivad teoreetiliselt paremad olla. Rae Koss/Hansaviimistlus võib võiduga arvestada samuti SK Nord Aid/Cramoga kohtudes.

Paide Viking Window järgmiseks vastaseks on sel reedel võõrsil Rae Koss/Hansaviimistlus.

Saku esiliiga finaalturniir peetakse 22. ja 23. aprillil. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles