Albu suusasõit toimus juba 21. korda

Järva Teataja
Copy

Pühapäeval toimus Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses ideaalsetes talvetingimustes pika traditsiooniga Albu suusasõit Jaak Mae karikatele. FIS võistlusena toimus võistlus juba 16 aastat.

Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse juhtaja Kalju Kertsmik ütles, et võistluspäev avati laste ja noorte startidega ning keskpäeval algas FIS võistlus naistele ja meestele. „Võistlus toimus kõigile vanuseklassidele klassikalises tehnikas paarissõiduna, mis on emotsionaalne ning ka meie võistluse eripära,” selgitas ta. „FIS võistlus toimus 2,5 km suusarajal ning laste ja noorte võistlus 3 ja 5 km suusarajal.”

Meeste võistluse 10 km võitis Marko Kilp ajaga 26:40, teise koha saanud Kaarel Kasper Kõrge RR suusaklubist kaotas talle 6,1 sekundiga. Kolmanda koha saavutas Anders Veerpalu. Naiste 5 km võistluse võitis Aveli Uustalu ajaga 15:24,8. Teise koha saavutas Hedvig Altmae, kes kaotas võitjale 29 sekundit. Kolmanda koha saavutas Anlourdees Veerpalu.

Mehi osales 15 ja ainsa välisvõistlejana oli lätlane Indulis Bikse kuues. Naisi oli väljas kümme ning parima RR suusaklubi esindajana oli Lauraa Lään viies.

Sel nädalvahetusel peetakse keskuses talve viimase võistlusena Valgehobusemäel aga mäefestivali koos rodeoga. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles