Jahimehed koguvad konserve ja raadiosaatjaid

Järva Teataja
Copy
Kiievlased olid liikumiskeelu lõppedes varmad kauplusi külastama. Söögikraami varuti korralikult. Kaubaks läksid enamasti kuivained, sigaretid ja alkohol, samuti vorstid ning konservid.
Kiievlased olid liikumiskeelu lõppedes varmad kauplusi külastama. Söögikraami varuti korralikult. Kaubaks läksid enamasti kuivained, sigaretid ja alkohol, samuti vorstid ning konservid. Foto: Margus Martin

Eesti Jahimeeste Selts korraldab oma liikmete initsiatiivil abi kogumise Ukraina sõjapõgenikele.

Ootame jahiseltsidelt ja jahimeestelt lihakonserve või rahalist toetust lihakonservide soetamiseks.

Konservid peavad olema kehtiva säilivusajaga ja identifitseeritava tootja poolt valmistatud.

Konserve saab tuua EJS-i peamajja Kuristiku 7, Tallinn tööpäeviti.

Rahalisi annetusi ootame EJS-i arveldusarvele EE062200221001183828 Swedpangas. Palume lisada ülekandel märksõna „Ukraina“.

Abi osutatakse koostöös Eesti punase ristiga, kellega on tegevus kooskõlastatud ja kelle kaudu antakse abi üle. Info telefonil: tel 602 5970 ja ejs@ejs.ee.

Samuti kutsutakse jahimehi annetama töökorras ja täiskomplektseid analoogkäsiraadiosaatjaid aktsioonil "Jahimehed Ukraina heaks".

Annetame EJS nimel ja liikmesorganisatsioonide abil töökorras täiskomplektseid analoog (mitte annetada digitaalseid!) raadiosaatjaid koostöös Välisministeeriumi SA Eesti Rahvusvahelise arengukoostöö Keskusega.

Annetuse tegemiseks võta ühendust EJS-ga tel. 6025970 ja toimi alljärgnevalt:

  • komplekteeri töökorras analoog käsiraadiosaatja (laadija ja/või toitejuhe, olemasolul ka kõrvaklapp ja vutlar);

  • aseta komplektne raadiosaatja läbipaistvasse suletavasse kilekotti ja lisa sellele seadme mark ja annetaja nimi ning edasta EJS-i;

Komplektis võivad olla pisivigadega (antenn või aku kinnitus jms) saatjad. Enne Ukrainasse saatmist kontrollitakse annetatud raadiosaatjad üle Radicom Balic poolt.

Annetusi ootame nii operatiivselt kui võimalik aga mitte hiljem kui kolmapäevaks 9. märtsiks kl 14ks EJS-i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles