Paide noormees pani hinnalise särgi ukrainlaste toetuseks oksjonile

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Ragnar Klavani Liverpooli F.C särgilt leiab maailma tippjalgpallurite autogramme.
Ragnar Klavani Liverpooli F.C särgilt leiab maailma tippjalgpallurite autogramme. Foto: Robin Vestung/Facebook

Iga jalgpallifänn teab kui mainekas klubi on Liverpool F.C nii Inglismaal kui kogu maailmas. Eestlased saavad uhked olla, et nende ridades on mänginud ka praegu Paide Linnameeskonnas palliv Ragnar Klavan. Kes oleks osanud aga siis arvata, et üks Klavani võistlussärk sellest ajast koos paljude maailma tippjalgpallurite autogrammidega võib muutuda ühel päeval nii hinnaliseks ning teha head sõjakoldest põgenevatele inimestele.

Selle hinnalise särgi omanik on Paide noormees Robin Vestung, kes mängib ise Paide Linnameeskonna U21 koosseisus. Tema kätte sattus see särk 2016. aastal, kui tal õnnestus koos perega Ragnar Klavani kutsel kahel korral Liverpooli jalgpallimatšile sõita. "Sealt saingi selle särgi ja olen sellest ajast saati seda omanud ja hästi hoidnud," lausus ta.

Põhjus, miks särk just nüüd omanikku vahetab, on Vestungi sõnul täiesti inimlik. Ta tahab teha praeguses sõjaolukorras head ja see on üks väärtuslikumaid asju, millest ta on nõus õilsa eesmärgi nimel loobuma. "Vaadates olukorda maailmas, olen otsustanud teha heategevusliku oksjoni Ukraina heaks. Kogu saadud summa annetan MTÜ Eesti Pagulasabile," lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles