Linnameeskond edenes karikavõistlustel poolfinaali

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond - Nõmme Kalju FC
Paide Linnameeskond - Nõmme Kalju FC Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

​Paide Linnameeskond pääses Evald Tipneri karikavõistluste poolfinaali, kui kohtumise viimastel minutitel löödud väravate abil alistati Tallinna Legion 2:0.

Paide alustas kohtumist domineerivalt, kui palliga mäng võeti enda kontrolli alla. Tänu survele õnnestus Legioni karistusalas ka paar ohtlikumat olukorda tekitada, ent vastaste väravalukku lahti murda ei õnnestunud. Legion oli sunnitud tegelema pigem kaitsetööga ning oma võimalusi otsiti pika palliga poolkiiretest vasturünnakutest. Need üritused nurjati Paide keskkaitsjate poolt pigem kiirelt.

Teisel poolajal keeras Paide veelgi vinti juurde, mis päädis näiteks mitmete nurgalöökide ja tsenderdustega. Need ei toonud aga esialgu oodatud edu ning seis püsis viigis. Paidel avanes hea võimalus 82. minutil, kui Kristofer Piht sai karistusalas ohtlikult löögile, kuid Ivans Baturins näitas head tõrjetööd. Sihile jõudis Paide normaalaja eelviimasel minutil, kui Deabeas saatis lähilöögi värava alumisse nurka. Värava järel proovis ka Legion rünnakule suuremate jõududega minna, kuid Paide karistas selle koheselt ära, kui esimese lisaminuti jooksul lõpetas Sergei Mošnikov kiirrünnaku resultatiivselt.

Lisainfo!

Poolfinaaliks sai Paide linnameeskond vastaseks Tallinna Flora. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles