Koeru jalgpalliliiga jõudis lõpplahenduseni Türil

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Eile selgitasid Koeru saalijalgpalli meistriliiga kaheksa meeskonda Konesko Türi spordihoones, kes neist on hooaja võidu vääriline. Naabermaakonda võistlema tulnud pärnakad panid seekord oma kaksikvõimu maksma.

Koeru saalijalgpalli meistriliiga, mida asjaosalised ise lühendiga KSJM nimetavad, on üks maakonna pikima ajalooga sisejalgpalliturniire. Liiga eestvedaja Janno Kupper ütles, et kui 2013. aastal liiga loodi, osalesid seal valdavalt Koeruga või siis vähemalt Järvamaaga seotud meeskonnad. "Nüüd on Koeru jalgpallurite read hõredamaks jäänud ning oleme osalejaid ka naabermaakondadest otsinud," rääkis ta. "Kui tavaliselt oleme püüdnud kokku saada vähemalt 12 võistkonda, siis tänavu jäi osalejate arv kaheksa peale, sest piirangud ja haigusterohke aeg jätsid oma jälje."

Tänavuses Koeru meistriliigas osales kolm Järvamaa võistkonda: FC Järva-Jaani, Türi jalgpalliklubi Ganvix ja koerulastest koosnev MC Udeva/Havi. Lisaks neile olid meeskonnad Pärnumaalt ja Jõgevamaalt. "Meil pole liigas tasemele piiranguid seatud ja nii näiteks mängisid Pärnu Tervises tänavu ka mehed, kes veel eelmistel hooaegadel Premium liigas pallisid," sõnas Kupper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles