Kevade alguse nädal üllatab meeldivate soojakraadidega

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa loodus.

Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Järvamaa loodus. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kõrgrõhuala jääb lähipäevil väheliikuvaks ning kindlustab valdavalt selge taeva, mis toob ööseks krõbedaid miinuskraade, päevased õhutemperatuurid aga kerkivad paiguti üheksa soojapügalani.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva enamasti selge kuiv ilm. Puhub nõrk läänekaaretuul. Külma on 3-9 kraadi, meremõjuga rannikul kerkib õhutemperatuur nullkraadi kanti. Esmaspäeva päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub läänekaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 3-9 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese pilvisusega kuiv ilm. Tuul on nõrk ja puhub läänekaarest, hommikul lõunakaarest. Külma on 3-9, meremõjuga rannikul jääb õhutemperatuur nullkraadi kanti. Teisipäeva päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 1-7, õhtul rannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 3-9 kraadi.

Kolmapäeva öösel on laialdaselt selge, kohati vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Külma on 2-8 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles