Sportlikuima küla tiitli sai Särevere

Järva Teataja
Copy
Foto: Liisa Gritšenko

Pühapäeval toimus Konesko Türi spordihoones Türi valla külade talimängude viimane etapp. Kavas oli viis ala - sulgpall, võrkpall, lauatennis, sõudeergomeeter ja saalihoki.

Korraldajad andsid teada, et Käru näitas end väga südika võitlejana ja võitis viiest alast kolmel esikohad - lauatennis, sõudmine ja võrkpall. Kringliküla oli võitmatu saalihokis ja Särevere sulgpallis.

Üldarvestus osales üheksa Türi valla küla. Kokku sooritati viisteist ala, millest arvesse läks kuus parimat.

Kokkuvõttes võitis 180 punktiga Särevere, kellele kuulub au kanda Türi valla sportlikuima küla 2022 tiitlit. Koos sellega võitsid nad ka 250 eurot, mida saavad kasutada spordivarustuse soetamiseks või sporditegevusteks. „Esmase ettepanekuna soovisid nad võidusumma annetada Ukraina toetuseks,” sõnas külade talimängude üks korraldaja, Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko. „Samade punktidega pidi teise kohaga leppima Käru kogukond. Kuna Säreverel oli rohkem paremaid kohti ja ka suusatamises edestasid nad Käru kogukonda, siis võttis Käru vastu koos teise kohaga 150 eurot. Kolmandale kohale tõusis Konnaküla, kes osales võistlustel esmakordselt ja neile oli võidusummaks 100 eurot.”

Järgmine Türi valla rahvaspordiüritus toimub 20. märtsil, mil saab üheskoos astuda kevadesse ja osaleda traditsioonilisel üritusel "Matk kevadesse". Iga osaleja viib koju killukese kevadet meene näol ning mõnusa tunde koos liikumisest ja päikesepaistest.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles