Jalgpalliklubi president võttis autasu vastu mängijate ja fännide silme all

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Ettevõtja ja jalgpalliklubi Paide linnameeskond president Veiko Veskimäe (vasakul) võtab Premium liiga matši eel Järvamaa omavalitsuste liidu esimehelt Priit Värgilt vastu maakonna kõrgeima autasu – Järvamaa vapimärgi.
Ettevõtja ja jalgpalliklubi Paide linnameeskond president Veiko Veskimäe (vasakul) võtab Premium liiga matši eel Järvamaa omavalitsuste liidu esimehelt Priit Värgilt vastu maakonna kõrgeima autasu – Järvamaa vapimärgi. Foto: Liisi Troska/Ejl

Kuna paidelane Veiko Veskimäe ei saanud vabariigi aastapäeval Järvamaa kõrgeimat autasu, vapimärki, Paide gümnaasiumi juurde vastu võtma minna, andis pühapäeval veel Järvamaa omavalitsuste liidu esimehe kohustusi täitnud Priit Värk selle talle kätte Paide linnameeskonna kodumängu eel.

Piduliku sündmuse tunnistajaks olid sajad jalgpallifännid, ETV2 vahendusel tuhanded televaatajad ning Paide linnameeskonna ja Tallinna FC Flora mängijad.

Priit Värk märkis, et Veiko Veskimäe on neljas spordiga seotud inimene, kes on pälvinud Järvamaa vapimärgi. «Esimesena sai selle Jaak Mae oma sportlike saavutuste eest, siis Rein Valdru kui teeneks lasketreener ja Urmas Jõgi Paide-Türi rahvajooksu aastatepikkuse eestvedamise eest. Seega pole spordiinimesed suure tunnustuse osalised olnud just kuigi sageli,» täpsustas Värk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles