Südamlik telesaade ulatas abikäe metsloomade päästjaile

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
"Südamesoovi" saatejuht Keili Sükijainen andis Eesti metsloomaühingu vabatahtlikele Lee Lepiksoole ja Virge Võsujalale loomade vedamiseks sobiva auto järelhaagise üle Paides.
"Südamesoovi" saatejuht Keili Sükijainen andis Eesti metsloomaühingu vabatahtlikele Lee Lepiksoole ja Virge Võsujalale loomade vedamiseks sobiva auto järelhaagise üle Paides. Foto: Südamesoov/Kanal 2

Eile Kanal 2 eetris olnud telesaade Südamesoov heitis pilgu Eesti metsloomaühingu vabatahtlike argipäeva. Saatejuht Keili Sükijainen käis Lääne-Virumaal külas sealsel piirkonnajuhil Lee Lepiskool ning suur osa võtteid tehti ka Paides Järvamaa piirkonnajuhi Virge Võsujala hoolealuste juures.

Virge Võsujalg selgitas, et kui telesaate produtsent temaga ühendust võttis, et vabatahtlikest loomapäästjatest heategevuslik saade teh, suunas ta kohe nad Lee Lepiksoo juurde, sest just tema on üks metsloomaühingu alustalasid ning valmis abivajajaile päeval kui öösel appi tõttama.

"Parasjagu oli just metskitsede hooaeg, kus nad rapsimürgitustega inimeste abi vajasid ning tegelikult vedas Lepiksoo neid oma auto pagasiruumis, sest kuhugi mujale polnud panna," rääkis Võsujalg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles