Sirloin lõpetab vinnutatud maheliha tootmise

Urmas Glase
Copy
Ettevõttete Sirloin ja Äntu Mõis juht Lauri Bobrovski lohutab vinnutatud liha sõpru uute kanalihatoodete turule tulekuga.
Ettevõttete Sirloin ja Äntu Mõis juht Lauri Bobrovski lohutab vinnutatud liha sõpru uute kanalihatoodete turule tulekuga. Foto: Dmitri Kotjuh

Jaanuaris kaheksandat tegevusaastat tähistanud osaühing Sirloin otsustas ettevõtte tegevust ja perspektiive analüüsides lõpetada jaeturule mahelihatoodete valmistamise.

Sirloini omaniku ja tegevjuhi Lauri Bobrovski selgitusel ei tähenda see, et ettevõtte kogu tegevusega otsi kokku tõmbaks. Küll sai mahelihatoodetest loobumise peapõhjuseks mahesealiha tooraine puudus ja ka koroona, millele lisandus kiiresti tõusnud energia hind.

«Jätkame ulukilihast toodete valmistamist ja vinnutatud lihaga eksporttellimuste täitmiseks,» sõnas Bobrovski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles