Noorlaskurid näitasid tiitlivõistlustel kindlat kätt

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Laskmine
Laskmine Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti noorte õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel olid oma oskusi proovile panemas ka Järvamaa noored. Neil jagus head närvi, et tuua koju õhupüssi harjutuses võistkondlik hõbemedal ning hulk isiklikke õnnestunud sooritusi.

Kõige suuremat võidurõõmu sai maitsta Järvamaa laskespordiklubi noormeeste õhupüstolikolmik, kes suutis ära rikkuda narvalaste kaksikvõidu. Kui esikohale jõudnud Narva laskurite esimene võistkond tabas kolme peale harjutuses 40 lasku õhupüstolist 1047 silma, siis Narva teine koosseis ja järvalased lasid võrdselt 999 silma. Et kümneid oli järvalased tabanud rohkem, kuulus hõbedane medal neile. Järvamaa suurepärase tulemuse eest seisid hea Lepo Jonuks, Ott Ottisaar ja Martin Sild.

Individuaallaskmises õhupüstoli harjutuses 40 lasku jõudis kõige kõrgemale kohale Lepo Jonuks, kes oli 353 silmaga 40 võistleja konkurentsis viies. Ott Ottisaar tuli 328 silmaga 15. ja Martin Sild 318 silmaga 24. kohale. Rico Robin Langerpaur tabas 312 silma ja oli selle tulemusega 26. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles