DPD avas oma teise pakiautomaadi Türil

Järva Teataja
Copy
DPD Pickup pakiautomaat Paides
DPD Pickup pakiautomaat Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Üle-eestilise pakiautomaatide võrgustiku laiendamise raames paigaldas DPD Eesti tänavu märtsis Türi linnas oma teise pakiautomaadi. Järvamaal asub nüüd kokku kuus DPD pakiautomaati.

Türi uus DPD pakiautomaat asub Türi Rimi juures, aadressil Paide 26. Türi esimene DPD pakiautomaat asub Konsumi kaupluse juures aadressil Tallinna 4. Järvamaal töötab kokku juba kuus DPD pakiautomaati, lisaks Türile ka Imaveres, Koerus ja Paides.

„Pakiautomaatide asukohtade valikul soovime olla klientidele võimalikult lähedal, haarates aina rohkem ka väiksemaid asulaid ja linnu üle Eesti,“ selgitas DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss.

„Viimaste aastatel on e-kaubandus teinud suure kasvuspurdi ning eelmisel aastal kasvas pakiautomaatidesse tellitud kauba maht üle 30%,“ lisas Kirss. „DPD-s kasvas pakisaadetiste maht mullu ligi miljoni paki võrra ning kulleriga koju tellimiste hulk tõusis üle poole võrra“.

Selleks, et rahuldada kasvavat nõudlust paigaldas DPD eelmisel aastal 72 uut pakiautomaati üle Eesti ning lisaks ehitas suuremaks 40 olemasolevat pakiautomaati. „Pingutame selle nimel, et pakiveoteenus toimiks kiirelt ja sujuvalt ning ka edaspidi keskendume jätkuvalt sellele, et DPD pakiautomaadid oleksid klientidele mugava asukohaga esimene valik,“ kinnitas Kirss.

DPD Eestis töötab ligi 260 kullerit, kes teenindavad kliente 250 sõiduki abil (neist 15 on täiselektrilised kaubikud). Lisaks annab DPD tööd üle 170 inimesele. Eestis omab hetkel DPD 252 pakiautomaati. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles