Suusahooajale tõmmati Alutagusel joon alla

Kuido Saarpuu
Copy
Hooaja koondarvestuses oli N20 klassis üldvõitja Laura Lään RR suusaklubist ning samavanadest noormeestest oli esimene tema klubikaaslane Ott Aron (esiplaanil).
Hooaja koondarvestuses oli N20 klassis üldvõitja Laura Lään RR suusaklubist ning samavanadest noormeestest oli esimene tema klubikaaslane Ott Aron (esiplaanil). Foto: Saundland OÜ

Laupäeval toimus Alutaguse puhke- ja spordikeskuses Alexela noorte suusasarja viies ja ühtlasi viimane etapp, kus sajad noored panid end proovile ühisstartidest vabatehnika distantsidel.

«Ehkki kevad murrab jõudsalt peale, on Eestimaal kohti, kus talv ei kavatse suusasõprade rõõmuks veel niipea lõppeda. Võistluseelsel ööl sadanud paduvihm asendus võistluse ajaks lumesaju ja talviste oludega. Täname Alutaguse puhke- ja spordikeskust eesotsas Avo Samblaga väga hea võistluse korralduse eest – eriti suur rõõm oli korraldada hooaja viimased võistlused lumisel Alutagusel, kus viimastel talvedel pole lumepuuduse või koroonapiirangute tõttu õnnestunud noortesarja ega Eesti meistrivõistlusi korraldada,» ütles Eesti suusaliidu murdmaasuusatamise ala juhataja Ave Nurk.

300 võistlejat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles