Triatleedid spordivad taas Türilt Paidesse

Järva Teataja
Copy
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

24. aprillil saab alguse järjekordne Türi-Paide basseinitriatlon.

Triatloni esimene ala, ujumine, algab võistluspäeval kell 11 Türi ujulas (Tallinna 60). Olenevalt osalejate arvust alustatakse jalgrattasõitu Türilt Paidesse kell 13-13.30. Kui osalejate rohkuse tõttu lõpeb ujumine hiljem kui 12.40, siis jalgrattasõit algab ca 20 minutit peale ujumise lõppemist. Jooks toimub Paide linnastaadioni ümbruses, vahetusala ja võistluste lõpetamine Paide linnastaadionil (Pärna 10, Paide linn).

Olgu öeldud, et rattasõit toimub avatud liiklusega asfaltkattega teel. Ratturil tuleb järgida liikluseeskirju ja reguleerijate märguandeid. Rattasõidul on kohustuslik kanda kiivrit. Tuulessõit on keelatud.

Jooks toimub erineva pinnasega teedel ja radadel. Jooksujalatsite transport vahetusalasse toimub korraldajate poolt. Võistluse lõppedes vajadusel võistlejate transport Paidest Türile.

Võitjad selguvad erinevates võistlusklassides, kusjuures triatlonivõistlust on võimalik läbida ka kolmeliikmelise sõbravõistkonna koosseisus. Iga võistkonna liige läbib ühe kolmest distantsist ehk võistlus toimub teatevõistluse põhimõttel.

Võistlejad saavad registreeruda Türi Spordiklubide Liidu e-posti aadressil tyrispordiklubi@gmail.com.

Täiendav info võistluse kohta Türi Spordiklubide Liidust: Liisa Gritšenko tel 58201464 või liisagritsenko@gmail.com ja Paul Poopuu tel 5052240 või tyrispordiklubi@gmail.com.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles