Põhjaka mõisa kokad tegutsevad ookeani taga

Copy
Eduard Perman esitleb erilisi suupistekatteid, kust ei puudu eestimaised seened ja vürtsikilu.
Eduard Perman esitleb erilisi suupistekatteid, kust ei puudu eestimaised seened ja vürtsikilu. Foto: Põhjaka mõis/Facebook

Põhjaka mõisa kokad kostitavad neil päevil New Yorki Eesti Majas väliseestlasi, et viia neile killuke kodumaa köögikultuuri.

Järvamaa hinnatud söögikoht viibib ookeani taga Eesti Maja kutsel ning võõrustab sealseid kultuuripäevadel osalejaid. 

Eduard Perman ja Ott Tomik õhkasid Ameerika ja Eesti köökide suure erinevuse ja kontrastide üle, kuid lootsid, et küllap tunnevad ausa toidu huvilised nende ettevalmistatud toitudest rõõmu ning saavad maitseelamusi.

Tagasi üles