Paide linnameeskond sai 3:0 võidu

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond ja Tallinna FC Flora kohtumine Paide kunstmurustaadionil lõppes kodumeeskonna 1:2 kaotusega.
Paide Linnameeskond ja Tallinna FC Flora kohtumine Paide kunstmurustaadionil lõppes kodumeeskonna 1:2 kaotusega. Foto: Liisi Troska/Ejl

Jalgpalli Premium liiga viienda vooru kohtumises läks Paide linnameeskond reede õhtul Sportland Arendal vastamisi JK Tallinna Kaleviga.

Mängu võitis Paide linnameeskond 3:0. 

Avapoolajal väravaid ei löödud. Teisel poolajal, tüpsemalt 52. mänguminutil läks kirja Tanel Tambergi omavärav ja kaks korda, 60. ja 81. mänguminutil oli linnameeskonna poolelt tabav Abdul Razak Yusif.

Paide linnameeskonna mängumees Joseph Saliste tõi reedese mängu puhul välja mitu olulist asjaolu- saadi võit ja esimest korda sel hooajal ei lastud vastasel ühtegi väravat endale lüüa. “Hooaja algus oli meil natukene konarlik, Tallinna Flora ja Nõmme Kalju vastu andsime viigiseisu käest ära, aga nüüd oleme juba rohkem oma mängu leidnud,” arutles ta.

Saliste lisas, et mängus Kalevi vastu suutsid nad oma kvaliteedi maksma panna. “Täna oli kaitse- ja ründemäng väga hästi tasakaalus,” hindas ta.

Tallinna Kalevi mängija Reinhard Reimaa ei osanud mängujärgses intervjuus öelda, mis kohtumises täpselt valesti läks ja neile kaotuse tõi. Küll tunnistas ta, et läbi hooaja on nad mänginud poolaja algused hästi, kuid sellele järgnevad, olgu põhjuseks vaimne või füüsiline väsimine, rumalad eksimused. 

Reimaa lisas, et jalgpallihooaeg on pikk ja ühtseks meeskonnaks sulamine võtab veel aega. Hooaja esimese viie mänguga on nende esitlus kindlasti läinud paremaks. Seda näitas Reimaa sõnul ka esimene poolaeg Paide linnameeskonna vastu. “Esimesel poolajal olime enesekindlad, tegime konkreetseid oskuseid, usaldasime ennast ja võistkonnakaaslasi,” sõnas ta.

Paide linnameeskonnal on nüüd kirjas 3 võitu ja 2 kaotust, mis annavad kokku 9 punkti ja kümne meeskonnaga turniiritabelis hetkel neljanda koha.

Järgmisena kohtub linnameeskond 10. aprillil kl 17.15 Paide kunstmuruväljakul Tallinna FCI Levadiaga. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles