Järvamaa raamatukogude nädal toob väga eripalgelisi üritusi

Eva Klaas
, reporter
Copy
Kuigi Järvamaa raamatukogude nädal algab alles esmaspäeval, oli Koeru raamatusõpradel põhjust rõõmustada juba üleeile, kui avati pidulikult Koeru raamatukogu.
Kuigi Järvamaa raamatukogude nädal algab alles esmaspäeval, oli Koeru raamatusõpradel põhjust rõõmustada juba üleeile, kui avati pidulikult Koeru raamatukogu. Foto: Kristo Kivisoo

Esmaspäeval algab Järvamaa raamatukogude nädal, mille käigus kutsuvad Järvamaa keskraamatukogu, Türi raamatukogu ja Järva vallaraamatukogu osa saama eriilmelistest ettevõtmistest. Paljud üritused toimuvad ka maapiirkondades asuvates haruraamatukogudes.

Esimest korda toimuv Järvamaa raamatukogude nädal sisaldab kohtumisi ja vestlusõhtuid, meisterdamise töötubasid, filmivaatamist, näitemängu, luulekirjutamise õpitubasid, linnulauluretke, lauamänguõhtut, ettelugemist ning paljut muud. Võimalus on kohtuda põnevate inimestega eri elualadelt, näiteks kultuuriloolaste, giidide, jutuvestjate, fotograafide, muusikute ja mitmete teistega, lisaks loomulikult kirjanikega.

Järvamaa keskraamatukogu direktor Jane Kiristaja märkis, et Järvamaa raamatukogudel on omavahel väga hea koostöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles