Paide tehisjärve äärde tuleb võimalusterohke puhkeala

Eva Klaas
, reporter
Copy
Paide tehisjärve ääres tehtavad uuendustööd peaksid valmis olema jaanipäevaks. Senisest paremad tingimused luuakse ka talisuplejatele. Tänavu 24. veebruaril tähistas hulk paidelasi vabariigi aastapäeva jääauku karates.
Paide tehisjärve ääres tehtavad uuendustööd peaksid valmis olema jaanipäevaks. Senisest paremad tingimused luuakse ka talisuplejatele. Tänavu 24. veebruaril tähistas hulk paidelasi vabariigi aastapäeva jääauku karates. Foto: Tiit Reinberg

Eelmisel aastal kogus Paide linna kaasava eelarve hääletusel enim hääli ja osutus võiduideeks Paide tehisjärve ümbruse uuendus. Rannahoojaks peaksid olema suuremad tööd tehtud.

Võiduidee esitanud MTÜ Rannaspordikeskuse projektijuht Kert Kaasik selgitas, et eesmärk on rajada Paide tehisjärve kallastele võimalikult mitmekülgne puhkeala, kust leiaksid endale meeldiva koha kõik paidelased. Mõeldud on nii tõsistele spordihuvilistele, kalameestele ja talisuplus­fännidele kui ka neile, kes tahavad ennast lihtsalt hästi tunda.

Projekti «Võimalusterohke puhkeala Paide tehisjärve kaldal» abil rajatakse grillimisala, varjualune pikniku või välikontori tarvis, paigaldatakse kiiged, terrass, silla valgustus, pingid ja ujuv parv. Samuti arendatakse eri spordialade, näiteks võrkpalli, pentagi ja lauatennise harrastamise võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles