Rahvarohkes poes pole maskikandmine häbiasi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Maxima kaupluste siseraadio soovitab rahvarohkel ajal kaupluses kanda maski, desinfitseerida käsi ja hoida kahemeetrist vahemaad. Tegemist on soovituste, mitte kohustustega.
Maxima kaupluste siseraadio soovitab rahvarohkel ajal kaupluses kanda maski, desinfitseerida käsi ja hoida kahemeetrist vahemaad. Tegemist on soovituste, mitte kohustustega. Foto: Anne Põder

Kuigi vabariigi valitsus kaotas pühapäevast maskikohustuse, näeb kauplustes ikka maske kandvaid inimesi ja see on täiesti normaalne või suisa soovituslik.

Maxima avalike suhete juht Siiri Liiva ütles, et nende poeketis läks korraldus maskikohustust meeldetuletavad sildid kaupluste ustelt ära võtta laiali eile. "Kui mõnel pool veel sildid alles on, siis küllap need võetakse peagi ära, sest ettevõtjad juhinduvad ikkagi valitsuse otsustest," sõnas ta.

Samas teadis Liiva öelda, et paljud inimesed käivad Maximas jätkuvalt maskidega. "Seda on eriti märgata vanemate inimeste hulgas, sest nad on riskirühm ja tunnevad end rahvarohketes kohtades viiruse suhtes ohustatuna," selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles