SEB toob Apple Pay ligi 400 000 kliendini

Järva Teataja
Copy
Tallinn, SEB
Tallinn, SEB Foto: Claire Peinar / Postimees

Alates sellest nädalast saavad ligi 400 000 SEB era- ja ärikliendi kaartide omanikku Eestis kasutada lahendust Apple Pay, et tasuda oma ostude eest poes ja veebis. See lihtne, turvaline ja privaatne makselahendus on saadaval iPhone'ile, Apple Watchile, iPadile ja Mac arvutile.

„Apple Pay on meie klientide poolt üks oodatumaid digilahendusi. iPhone'i või Apple Watchiga maksmine on väga lihtne, mistõttu meil on väga hea meel lisada see lihtne, turvaline ja privaatne makseviis oma digilahenduste pakkumisse,“ ütles SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

Kliendil tuleb viipemakse tegemiseks hoida oma iPhone'i või Apple Watchi lihtsalt makseterminali juures. Kõik Apple Pay ostud on turvalised, sest need kinnitatakse Face ID, Touch ID või seadme parooliga ning ühekordse unikaalse dünaamilise turvakoodiga. Apple Pay makselahendust aktsepteeritakse toidupoodides, apteekides, taksodes, restoranides, kohvikutes, jaekauplustes ja paljudes muudes kohtades.

Kliendid saavad Apple Pay lahendust kasutada iPhone'is, iPadis ja Mac arvutis ka selleks, et teha oste kiiremini ja mugavamalt rakendustes või veebibrauseris Safari, ilma et oleks vaja luua kontosid või korduvalt sisestada oma saatmis- ja arveldusinfot. Apple Pay lahendust saab kasutada ka makseteks Apple Watchi rakendustes.

Apple Pay lahenduses on kesksel kohal turvalisus ja privaatsus

Kui klient kasutab Apple Pay makselahendusega krediit- või deebetkaarti, siis ei talletata tema tegelikke kaardi numbreid seadmesse ega Apple'i serveritesse. Selle asemel määratakse seadmele unikaalne kontonumber, mida nimetatakse ka digitaalse kaardi numbriks, mis krüpteeritakse ja salvestatakse turvaliselt seadme turvaelementi (Secure Element) ehk turu standardile vastavasse sertifitseeritud kiipi, mille eesmärk on säilitada makseinfo seadmes turvaliselt.

Apple Pay lahendust on lihtne seadistada. Kiireim viis iPhone'is, Apple Watchis ja iPadis alustamiseks on lisada kaardi digitaalne versioon SEB mobiilirakenduses Apple Walletisse. Mac arvutis tuleks lihtsalt avada rakendus Wallet, puudutada sümbolit „+“ ja järgida juhiseid SEB krediit- või deebetkartide lisamiseks.

Kui klient on lisanud oma kaardi iPhone'i Apple Watchi, iPadi ja Mac arvutisse, siis saab ta selles seadmes Apple Pay lahendust kohe kasutama hakata. Sealjuures kehtivad klientidele endiselt kõik SEB kaartide tingimused ja hüved.

Lisainfo saamiseks Apple Pay kohta külastage veebilehte. Lisainfo, kuidas Apple Pay lahendust SEB kaartidega kasutama hakata leiab veebilehelt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles